Stoppen met roken met hypnose

Roken. Het is één van de meest verslavende gewoontes waar je slechts met heel veel moeite van af komt. Tenminste… tot de mogelijkheid er kwam om te stoppen met roken met hypnose. Zoals het merendeel van onze “gewoontes” is roken feitelijk een gedrag. En elk gedrag is door hypnose te veranderen.

Een nicotineverslaving is pittig. Je lichaam is echter al snel vrij van nicotine. De moeilijkheid in het stoppen met roken zit hem in het feit dat roken diep ingesleten gedrag is. Het is de gewoonte die moet worden doorbroken. Hypnose is bij uitstek een middel om dit te bewerkstelligen. En daar zijn maar twee sessies voor nodig.

Energetisch Hypnotherapeut Zutphen - Martijn van de Voort

“Al heel lang probeer ik van het roken af te komen, maar alle pogingen liepen op niets uit, om moedeloos van te worden. Per toeval kwam ik in gesprek met Martijn. Hij wist wel een manier. Ik dacht: ik kan het allicht proberen. En wat denk je? Na 2 sessies met Martijn was ik van het roken af. Dat was 2 jaar geleden en ik rook nog steeds niet. Super bedankt Martijn! Liefs, Charlotte”

Ik wil nu definitief stoppen met roken