Virtuele maagband

De virtuele maagband helpt je om op jouw ideale gewicht te komen. Zonder zware operatie, zonder medicatie of andere hulpmiddelen. De band wordt geplaatst onder hypnose. Veilig in een vertrouwde omgeving, zonder risico’s.

Bij bewustzijn weet je wat fictie is en wat “echt”. Voor het onderbewuste telt deze tweedeling niet. Is de maagband eenmaal in je onderbewuste “geplaatst”, dan gedraagt het lichaam zich alsof de band er daadwerkelijk zit. Met alle positieve gevolgen vandien.

Wel of niet doen?

De ingreep is volledig risicoloos. Toch is het wel belangrijk dat je er vooraf goed over nadenkt of de band iets voor jou is. Ben je klaar voor een drastische omslag in jouw eetpatroon? Want alleen als je voor de volle 100% gemotiveerd bent zal de maagband zijn werk doen. Je zult dan niet langer bewust bezig zijn met wat je wel of niet mag eten. In plaats daarvan eet je zonder moeite gezond. En dat vertaalt zich naar een veelal drastische gewichtsafname. Voordat je beslist ga je eerst een intakegesprek met mij aan. Wees je ervan bewust dat er ook andere manieren zijn waarop hypnose je kan helpen met afvallen. Ik vertel je er in een persoonlijk gesprek uitgebreid over.

Maak een afspraak