Luisterkind afstemming

De Luisterkind methode. Misschien heb je er al eens van gehoord of erover gelezen. Het leven kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Je loopt tegen obstakels aan, voelt je niet gelukkig of hebt moeite om verder te komen. Het kan lastig zijn om precies te achterhalen wat er aan de hand is en hoe je verandering kunt brengen in je situatie. Je hebt misschien al verschillende wegen bewandeld, advies gevraagd aan anderen, maar lijkt niet veel vooruitgang te boeken. Het kan frustrerend zijn om vast te zitten en niet te weten waar je moet beginnen.

Ik begrijp dat dit een verwarrende en uitdagende periode kan zijn. Maar ik wil je laten weten dat je niet alleen bent. Jouw zielsenergie kan je de weg wijzen en je vertellen wat er speelt in jouw leven. Het is een diepere laag van jou, altijd aanwezig, die je kan helpen bij het identificeren van wat er veranderd mag worden en welke blokkades opgeheven kunnen worden. 

Het kan je ook laten zien hoe je jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen nog beter kunt benutten. Echter, in het dagelijks leven kan het lastig zijn om contact te maken met deze diepere laag en om af te stemmen op je zielsenergie, vooral te midden van alle drukte en bezigheden. Ik kan luisteren naar wat jouw zielsenergie jou wil vertellen en hoe het je kan helpen om vooruit te komen in het leven. Ik maak een verslag van de afstemming, zodat je de informatie op je eigen tempo kunt lezen en verwerken. Tijdens deze afstemming kan er een verandering plaatsvinden in jouw energie, doordat blokkades worden opgeheven. Deze verandering in energie wordt ook beschreven in het verslag, zodat je het kunt absorberen en verwerken. Je kunt mogelijk een gevoel van meer rust ervaren in je hoofd, lichaam of emoties, een diepere verbinding met mensen, en vermindering of verdwijning van klachten. Het kan aanvoelen alsof er een last van je afvalt.

De Luisterkind methode is toepasbaar voor verschillende doeleinden. Naast de algemene Luisterkind-afstemming voor iedereen tussen 0 en 100 jaar, zijn er specifieke afstemmingen mogelijk:

  • Luisterkind voor kinderen: Voor ouders die vragen of zorgen hebben over hun kind waar ze zelf geen verklaring voor kunnen vinden en niet goed weten hoe ze hun kind kunnen helpen.

 

  • Luisterkind voor volwassenen: Voor volwassenen die vragen hebben over hun gezondheid, werk, relaties, familie en andere aspecten van hun leven waar ze graag inzicht en hulp bij willen hebben.

 

  • Kinderwens: Speciaal voor mensen die graag een kind willen krijgen, maar waarbij het helaas niet wil lukken. Een Luisterkind-afstemming Kinderwens kan inzicht geven in eventuele blokkades en helpen om vertrouwen in je lichaam te herstellen.

 

  • Geboortebegeleiding: Voor aanstaande moeders die contact willen maken met hun ongeboren kindje, om te weten hoe het kindje zich voelt en voorbereid te zijn op de komende geboorte.
  • Geboorteverwerking: Terugkijken op je eigen geboorte of de geboorte van je kind, om inzicht te krijgen in eventuele emotionele patronen die nog invloed hebben op je leven.

 

  • Familie verbond: Om te begrijpen waarom je met bepaalde mensen onder hetzelfde dak woont en welke lessen er te leren zijn binnen de familiedynamiek.

 

  • Levensbrug: Om vragen te stellen aan een dierbare die op sterven ligt of aan een dierbare die al overleden is, om zo in contact te komen met hun zielsenergie.

 

  • Huisreiniging: Voor situaties waarin je het gevoel hebt dat er negatieve energieën aanwezig zijn in jouw huis, die niet thuishoren. Een energetische huisreiniging kan de balans herstellen en zorgen voor een harmonieuze omgeving.

De investering in een Luisterkind-afstemming bedraagt € 85,-. Voor geboortebegeleiding is de investering € 150,-. Als je een Luisterkind-afstemming wilt aanvragen, stuur dan een e-mail naar mij. Ik zal je zo snel mogelijk alle informatie toesturen en wachten op jouw definitieve aanvraag. Uiterlijk twee weken (of anders afgesproken) nadat ik de foto, alle vragen en de betaling heb ontvangen, ontvang je de afstemming per e-mail.

Ik wil graag benadrukken dat ik geen arts, psycholoog, orthopedagoog of een andere medische professional ben. Ik kan geen ziektes of aandoeningen genezen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik je contact op te nemen met je (huis)arts. Een Luisterkind-afstemming kan aanvullend of ondersteunend zijn, maar is nooit een vervanging voor medisch advies. Ik maak alleen contact met jou, je zoon of dochter om helderheid te krijgen over wat er speelt. Niet meer en niet minder. De vervolgstappen zijn volledig aan jou/jullie.

Ik hoop dat deze informatie je aanspreekt en dat je de waarde van de Luisterkind methode kunt zien. Als je interesse hebt, kun je via de "Aanmeld knop" een Luisterkind afstemming aanvragen. Ik sta klaar om naar jou te luisteren en je te helpen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

 

Met warme en luisterende groet,

Martijn

Maak een afspraak