Opleiding Luisterkindwerker

Ontdek de opwindende wereld van de Opleiding tot Luisterkindwerker!

Ja, je leest het goed, jij kunt ook een Luisterkindwerker worden! En laten we je vertellen, dit is geen gewone opleiding. Deze opleiding is een unieke, die geregistreerd staat bij het CRKBO. Diana Hendriks, de grondlegger achter deze opleiding, heeft al meerdere enthousiaste individuen, waaronder ondergetekende, omgeleid tot gepassioneerde Luisterkindwerkers.

Luisterkind ligt zo nauw aan mijn hart, kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit een reis is die je wilt maken. Sinds 2012 hebben we meer dan 1000 Luisterkindwerkers opgeleid, en dat aantal blijft groeien. 

De Luisterkind methode is simpelweg fantastisch. Tijdens deze opleiding leer je hoe je moet luisteren naar mensen van alle leeftijden, van 0 tot 100-jarige. Het maakt niet uit wie het is, iedereen heeft een stem en naar iedereen kan geluisterd worden, dan is deze prachtige methode jouw antwoord.

Energetisch Hypnotherapeut Zutphen - Martijn van de Voort

Deze investering in jezelf bedraag: € 1.545,–:

Deze onvergetelijke investering in jezelf kost slechts € 1.545,-. Volgens onze algemene voorwaarden dient dit bedrag 14 dagen voor aanvang van de opleiding voldaan te zijn.

 

Opleidingen E-Learning of op Locatie:

Of je nu kiest voor E-Learning of locatie (in mijn praktijk), de maximale groepsgrootte is beperkt tot vier personen, maar je kunt de opleiding ook in je eentje volgen. En als middaguren beter bij je passen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aanmelden kan per e-mail.

De opleiding ziet er als volgt uit:

via E-Learning

Met E-Learning stuur ik je voorafgaand aan onze eerste ontmoeting de opleidingsmap na je betaling. Daarna hebben we 5 intensieve lesdagen, waar we samen 4 uur lang diep in de lesstof duiken. Tussen deze dagen door krijg je toegang tot een Studieportaal, waar je kunt werken aan je Luisterkind-afstemmingen.

Op locatie, dan deel ik de opleidingsmap uit op onze eerste ontmoetingsdag. We hebben dan 5 lesdagen waar we ongeveer 6 uur lang samen aan de slag gaan met de lesstof. Tussen deze dagen door, krijg jij de kans om Luisterkind-afstemmingen te maken en te groeien.

In slechts een half jaar tijd, door zowel theoretische als praktische inzichten te combineren, zul je de unieke Luisterkind Methode beheersen. Wat deze opleiding nog specialer maakt, is dat je volledig op afstand werkt aan het welzijn van een kind tussen de 0 en 100, zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn in jouw praktijk.

Na de tweede lesdag begin je met het inleveren van je "huiswerk" in de vorm van Luisterkind-afstemmingen. In totaal moet je 6 voldoendes behalen, en op de vierde lesdag staat er een theorie-examen op het programma. Maak je geen zorgen, gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer altijd beschikbaar om je te ondersteunen en je aan te moedigen om door te zetten. De resultaten spreken voor zich: de Luisterkind Methode heeft inmiddels in meer dan 30 landen naam gemaakt en duizenden mensen van alle leeftijden geholpen.

 

Aarzel niet langer, meld je vandaag nog aan via e-mail. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, sta ik altijd voor je klaar. Wil je onze brochure lezen? Je kunt deze downloaden door op opleidingsbrochure te klikken of stuur mij een e-mail voor al je vragen. En als je liever persoonlijk wilt kennismaken en al je vragen wilt stellen, bel dan gerust om een afspraak te maken.We organiseren regelmatig Webinars waar Luisterkind Trainers online vertellen over de kracht van Luisterkind. Kijk hier voor onderwerpen en data:  webinar

 

Laten we samen op deze ongelooflijke reis gaan en ontdekken hoe jij een Luisterkindwerker kunt worden!

Martijn,
Luisterkind Trainer

 

Maak een afspraak