Martijn van de Voort

Ik ben Martijn. Fijn dat je mijn website bezoekt. Na een lange carrière in de supermarktbranche verdiep ik me alweer een flink aantal jaren in hypnose en hypnotherapie en ben ik werkzaam als energetisch hypnotherapeut. De opleidingen die ik op dit gebied doorlopen heb hebben mij doen inzien dat er zoveel meer te bereiken is in dit leven als je kijkt naar levensgeluk.

Ik heb veel gezien en meegemaakt en al veel mensen geholpen. Dat is ook wat mij drijft in mijn praktijk: ik wil mensen graag laten inzien dat er, door gebruik te maken van de mogelijkheden die het onderbewuste biedt, zoveel meer levensgeluk te behalen is.

Energetisch Hypnotherapeut Zutphen - Martijn van de Voort

Plezier in het leven. Voor jezelf. De mensen én dieren om je heen. Daar ben ik gepassioneerd over. Er is zoveel liefde te geven en te ontvangen. Het is gewoon zonde als je gehinderd wordt door gewoontes die je het leven moeilijk maken. En dat terwijl slechte gewoontes vrij eenvoudig om te buigen zijn naar positieve-, blij makende gewoontes.

Meer over mij en mijn CV vind je op mijn persoonlijke LinkedIn pagina. Maar het best leer je me kennen door een persoonlijk gesprek met mij aan te gaan. Ergens in een goede horecagelegenheid of tijdens een mooie wandeling. Bel me dan spreken we wat af.

Warme groet,
Martijn
06 23 68 99 81