Martijn helpt

Het stimuleren van het onderbewuste heeft een bewezen positief effect op het lichaam. Hypnose stelt ons in staat om bij het onderbewuste te komen en die dingen aan te pakken die jij veranderd wilt zien in jouw leven. Angsten, slechte leefgewoontes? Met hypnotherapie is het mogelijk om bepaald gedrag af te leren en positieve gewoontes aan te leren.

Jong of oud, hypnotherapie is geschikt voor iedereen in elke levensfase. Wat je wilt bereiken, dat is aan jou. Ik help je om blokkades op te heffen en energie weer te laten stromen. Het helpt je om weer met plezier in het leven te staan. Hypnose is een krachtig middel waar snel positieve resultaten mee te behalen zijn. Daarnaast is hypnose volledig veilig.

Wat kan je verwachten?

Aan de hand van verschillende hypnose technieken breng ik je in een lichte trance. Wees gerust, je bent en blijft gedurende de hele sessie “bij” en weet al die tijd exact wat er gebeurt. Hypnose is slechts een techniek die ervoor zorgt dat je tot de volledige ontspanning komt die nodig is om bij je onderbewustzijn te komen. De plek waar we slechte gewoontes kunnen vervangen voor goede.

“Ik vond het best spannend, die eerste keer, maar Martijn heeft de gave om je direct op je gemak te stellen. Tijdens de hele sessie voelde ik me veilig en geborgen.” - Jacqueline

Martijn helpt je verder

Probeer je al jaren van het roken af te komen? Heb je (onverklaarbare) angsten? Laat me je helpen. In een paar sessies zijn al zo veel resultaten te bereiken. Bel me, ik help je graag.

Worstel je met de kilo’s? Ik zet een virtuele maagband die ervoor zorgt dat je op je gewenste gewicht komt en blijft. Niets overhaast. Wel zonder moeite en zware operatie.

“Een virtuele maagband? Ik had er nog nooit van gehoord. Tot Martijn. Nu? Ben ik ruim 30 kilo lichter en beweeg ik me weer met vertrouwen en meer energie.”
- Harald
Meer over de virtuele maagband

Wil je net als Harald op een relatief eenvoudige manier van die kilo’s af?
Bel me dan maken we een afspraak.

Martijn
06 236 899 81

Stoppen met roken met hypnose