Angst overwinnen met hypnose

Iedereen heeft wel eens last van angstige gevoelens. Dat is menselijk en niets om je zorgen over te maken. Het wordt pas zorgelijk als angst je leven overneemt. Als je beperkt wordt in alles wat je doet doordat je last hebt van (soms onverklaarbare) angsten.

Hypnose helpt om je angsten te overwinnen. Het gaat verder dan je angsten de baas worden. Hypnose haalt de angst weg. Zodat jij weer vrij bent om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Voor jou en de jouwen.

Stoppen met roken met hypnose

Als er sprake is van een extreme, voor een buitenstaander vaak irrationele, angst dan spreken we over een fobie. Denk daarbij aan pleinvrees, extreem bang zijn voor muizen of hoogtevrees. Daarnaast kun je gewoon bang zijn. Bang om af te gaan, bang om verlaten te worden, je baan te verliezen. Deze angsten zijn vaak terug te redeneren naar gebeurtenissen uit het verleden. Gebeurtenissen die ervoor hebben gezorgd dat je je een bepaald (vlucht)gedrag hebt eigengemaakt. Met hypnose is hier direct iets aan te veranderen. Door in contact te treden met je onderbewuste wordt het ongewenste gedrag aangepakt. Zo komt er ruimte voor een positieve gedragsverandering.

Ik wil van mijn angst af